Division 1-klubben Rynninges mittfältstalang Pontus Hatula har fått en chans som är svår att tacka nej till. Enligt FD:s källor är 16-åringen just nu på plats i Italien för en veckas provspel med Serie A-klubben Genoa. 

Den centrale mittfältaren har deltagit på pojklandslagsläger i sin åldergrupp (2002) och är i år en del av Örebroklubben Rynninges division 1-trupp.

Debuten har ännu låtit vänta på sig, men trots det har utländska klubbar koll på den spelskicklige 16-åringens färdigheter.

Enligt FD:s källor är Pontus Hatula just nu på plats i Italien för en veckas provspel med Serie A-klubben Genoa. Det ska initialt handla om spel i klubbens U17-lag. En stor chans för en spelare som ännu inte gått ut högstadiet.

Genoa slutade förra säsongen på en tolfteplats i Serie A. I klubben spelar Oscar Hiljemark.