Jordan Flores. Så heter Östersunds FK:s senaste tillskott. Mittfältaren lånas in från Championshipklubben Wigan och stannar säsongen ut.
– Jag såg förstås när laget mötte Arsenal och jag har sett deras senaste match, säger han till osdsport.se.

22-åringen är fostrad i Wigan och på meritlistan finns utlåningar till Blackpool och Chesterfield där han gjort över 30 matcher i League Two. I Championship har han ännu bara suttit tre matcher på bänken.

– Det känns kul att vara här. Jag såg förstås när laget mötte Arsenal och jag har sett deras senaste match. Jag tycker att de spelar en rolig teknisk fotboll som kommer att passa mig, säger Jordan Flores till osdsport.se.

– Det har varit bra för mig att ha varit utlånad så jag har kunnat få speltid, säger Flores.

Tränaren Ian Burchnall.

– Jag är mycket nöjd med det här lånet. Jag fick rekommendationer om honom från England och jag är säker på att han passar in här. Det är en flexibel spelare som går att använda på flera positioner. Det ska verkligen bli spännande att få in honom i laget, säger han samtidigt som han inte räknar med Flores i startelvan redan nästa match.