• Publicerat 9 augusti
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Bongi Ntuli är på provspel hos Djurgården. Något besked huruvida sydafrikanen ska få stanna eller inte har han inte haft med sportchefen Bosse Andersson.
– Vi har inte haft något samtal än men kanske sätter vi oss ner och pratar längre fram i veckan, säger 27-åringen till dif.se.

Det var för en vecka sedan som Bongi Ntuli kom till Kaknäs för provspel med Djurgården. Sydafrikanen är 27 år gammal och känner såväl bröderna Mayambela och Nyasha Mushekwi, som alla varit i Djurgården tidigare.

Ntuli har fått bra intryck av Stockholmsklubben.

– Jag är väldigt glad över att vara här och mottagandet har varit jättebra från föreningen. Första veckan var lite tuff eftersom jag inte var helt i form när jag kom. Men nu är jag inne i det och tillbaka på min normala nivå, säger han till dif.se och konstaterar sedan att laget hade oflyt i Europa League-kvalet.

– Jag såg matchen mot Sundsvall på plats, det var en imponerande arena och bra tryck på publiken. Sedan följde jag också matchen mot FC Mariupol på TV där vi inte hade marginalerna med oss. Jag tycker ändå att laget spelat bra fotboll och förtjänade mer i både matcherna.

Ännu vet inte anfallaren vad som kommer hända. Något kontraktssnack med sportchefen Bosse Andersson har han inte haft.

– Vi har inte haft något samtal än men kanske sätter vi oss ner och pratar längre fram i veckan. Då får vi se hur läget ligger och vad som händer härnäst.