• Publicerat 9 augusti
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

För en dryg månad sedan avslöjade FD IFK Göteborgs intresse för Fredrik Oldrup Jensen i belgiska Zulte Waregem. Nu uppger GT att en affär med norrmannen är nära.

IFK Göteborg har tappat Sebastian Eriksson till Grekland och tagit in Hammarbys Marcus Degerlund på lån som en extra tillgång i försvaret. På centrala fältet har de blivit av med Mix Diskerud. För en dryg månad sedan avslöjade FD Blåvitts intresse för Fredrik Oldrup Jensen i belgiska Zulte Waregem. Norrmannen är främst en central mittfältare, men kan också spela i backlinjen.

Han lämnade Odd för sin belgiska klubb förra sommaren, men det blev bara sju framträdanden i ligaspelet under debutsäsongen.

Nu ser 25-åringen ut att vara nära en flytt till Blåvitt. Det är GT som under torsdagskvällen kommer med nya uppgifter om att IFK Göteborg är nära att landa Oldrup Jensen. Enligt tidningen ska det handla om ett lån med köpoption. Kontraktet med Zulte Waregem gäller till 2021.