Ricardo Ávila uppges vara aktuell för IFK Göteborg. Nu bekräftar på onsdagkvällen belgarnas sportchef för FotbollDirekt.se förhandlingar med Blåvitt.
– Ingenting är klart med IFK Göteborg. Jag kan inte kommentera det här, inte förrän vi har en överenskommelse, säger Louwagie till FD.

Det är GT och tv i Panama som tidigare i dag rapporterat om hur en av Panamas VM-spelare från Ryssland nu på torsdag är planerad att resa till Göteborg.
Det är alltså Gents defensive mittfältare Ricardo Ávila som uppges vara högaktuell.
Redan i förra veckan berättade GT att Avila genomgick tester på plats i Göteborg.

Ryktena om Panama-spelaren har funnits i några veckor men utan att någon av parterna velat bekräfta någonting.
Tystnad från IFK Göteborg – och detsamma från Gent.

LÄS: BEREDDA ATT TA PETAD TALANG TILL BLÅVITT

Däremot gick en tv-kanal i Panama som heter TVMAX Deporte nyligen med att spelaren nu kommer att flyga till Göteborg på torsdag denna vecka.

Men från Gent-håll kommer nu så till sist i kväll en bekräftelse om att det händer saker och slutförhandlingar pågår om en spelare som spelade två matcher i VM i Ryssland. En 21-åring med 7 A-kamper som nu alltså kan bli en efterlängtad investering för alla inblandade i och kring IFK Göteborg.

– Ingenting är klart med IFK Göteborg ännu. Jag kan inte kommentera det här, inte förrän vi har en överenskommelse, säger Michel Louwagie till FotbollDirekt.se.

I Sverige konstaterar man att det i praktiken är klart med en övergång mellan Gent och IFK Göteborg?
– Som sagt så vill jag inte säga mer just nu, inte förrän vi har en överenskommelse, avslutar Gent-direktören.