• Publicerat 8 augusti
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Aboubakar Keita gjorde succé i allsvenskan under sin låneperiod i Halmstad. Nu ser mittfältaren ut att återvända till allsvenskan. Enligt Expressen är IFK Göteborg bara detaljer från att låna honom från FC Köpenhamn.

I fjol var Aboubakar Keita på lån från FC Köpenhamn till Halmstad. Ivorianen gjorde succé i allsvenskan, men i den danska storklubben har 20-åringen fortsatt haft det svårt att ta en plats och därför verkar han nu återvända till allsvenskan.

Enligt Expressen är Keita bara detaljer från att göra klart med IFK Göteborg, något som ska ha varit på gång ett tag. Samma tidning uppger att affären kan bli klar redan innan helgen. Det ska till att börja med handla om ett lån.

I HBK svarade Keita för 25 allsvenska matcher och två mål från sin defensiva mittfältsposition.