Foto: Bildbyrån

Nanne Bergstrand är sjukskriven tills vidare – det meddelar Kalmar FF på sin hemsida. Nu tar Henrik Rydström och Jens Nilsson över huvudtränaransvaret i KFF.

Nanne Bergstrand återvände till Kalmar FF i fjol. Men KFF får nu klara sig utan guldtränaren från 2008 på obestämd tid. Klubben meddelar att Bergstrand är sjukskriven tills vidare på grund av personliga skäl.

– Vi hade ett möte under gårdagen där vi kom fram till ett gemensamt beslut att Henrik och Jens leder laget tills vidare. Jag har stort förtroende för båda två och de kommer sköta uppgiften på ett ypperligt sätt. Nu är det fullt fokus på att få en bra träningsvecka och komma väl förberedda till lördagens match mot IFK Göteborg, säger klubbchefen Mattias Rosenlund KFF:s hemsida.

Assisterande tränare  Henrik Rydström tar nu tillsammans med Jens Nilsson över som huvudtränare tills vidare.