• Publicerat 20 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Värmebölja i Sverige och så även skogsbränder. Nu har AIK-supportrar åkt upp till Härjedalen för att hjälpa till, vilket nu fått allt fler AIK:are att engagera sig.

En otrolig svensk sommar. Sol och värme sedan början av maj månad, men något som blivit en följd av detta efter skogsbränder runtom i landet. Nu har två AIK:are vid namn Andrew Chin och Alexander Larsson åkt upp från Stockholm till Härjedalen för att laga maten och organisera matleveranserna ut till de som jobbar med släckningsarbetet.

Initiativet har fått allt fler inom AIK-familjen att vilja hjälpa till. AIK har nu via sitt officiella Twitter-konto också börjat publicera innehåll kring skogsbränderna.

”O’Learys Mall of Scandinavia skänker nu mat och andra förnödenheter till initiativtagarna”, skriver AIK på sitt Twitterkonto och fortsätter: ”Vi inom AIK är väldigt stolta, både över de som jobbar ideellt och våra sponsorer som stöttar med förnödenheter” hälsar Stefan Jonasson, kommersiell chef inom AIK.