• Publicerat 19 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Efter 3-0-segern borta i Lettland föll Häcken med 2-1 hemma mot Liepeja under torsdagskvällen. Det gjorde dock inget. Häcken vidare till nästa kvalrunda i Europa League där RB Leipzig väntar med svenska landslagsstjärnan Emil Forsberg.

3-0 i Lettland gjorde att Häcken stod med ena benet i andra Europa League-rundan redan före kvällens retur på Hisingen.

Gästande Liepeja tog ledningen med 1-0 redan i elfte minuten, men kort före halvtidspausen kvitterade hemmalaget genom Nasiru Mohammed.

Resultatet såg ut att stå sig matchen ut, men med fem minuter kvar återtog letterna ledningen. Närmare än så kom dock inte Liepeja som är utslaget. Häcken vidare med sammanlagt 4-2 och nu väntar RB Leipzig i nästa kvalrunda där en viss landslagsstjärna i Emil Forsberg huserar.