Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg uppges vara ute efter Gefles Piotr Johansson. Men Johanssons tränare tror inte att spelaren lämnar:
– Det kan bli tufft för dem att presentera en spelare från oss som räddare, säger Marcus Bengtsson till Gefle Dagblad.

Piotr Johansson lämnade Malmö FF för Gefle IF i superettan inför förra säsongen. Efter att ha varit framträdande i Gefle så uppgavs IFK Göteborg visa intresse.

Under fjol höst tränades Johansson av Poya Asbaghi i Gefle, och han sågs som en spelare Asbaghi kunde plocka med sig till Blåvitt.

Så blev det inte, men nu har sommarfönstret öppnat, och Johansson kopplas på nytt till Blåvit.

Hans nuvarande tränare i Gefle tror dock inte på någon flytt västerut. Piotr Johansson har kontrakt med Gefle till och med 2019, och hans tränare Marcus Bengtsson säger att det inte kommit bud eller förfrågan på spelaren.

– Det har varit tyst om det. Om man ska vara lite konspiratorisk och kollar vad IFK Göteborg söker så är det spelare i centrallinjen som är prio. Ska man ha en räv bakom örat så kan man gissa att det är lite svettigt där nere också, säger han till Gefle Dagblad och fortsätter:

– Det kan bli tufft för dem att presentera en spelare från oss som räddare. För som det är nu är de nästan med i bottenstriden. Så länge det inte kommit några anbud, kan man inte fundera så mycket på det.