• Publicerat 14 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Malmö FF

Marcus Antonsson är nu presenterad av Malmö FF. Anfallaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med 2021. 

Det är nu officiellt med Marcus Antonsson till Malmö FF. Anfallaren, som de två senaste åren tillhört Leeds, har skrivit på ett avtal med svenska mästarna till och med 2021.

– Det känns bra att komma till en klubb som Malmö FF. Det är få förunnat och när MFF kom in i bilden var det ett lätt beslut, säger Antonsson till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag är en central anfallare som älskar att löpa in bakom backlinjen. Jag har en bra säsong bakom mig och kommer hit med stort självförtroende. Nu ser jag fram emot utmaningarna som väntar och att spela inför alla MFF-supportrar.

Antonsson har förutom Leeds hunnit med en lånesejour hos Blackburn Rovers i år och innan dess spelat i såväl Halmstad som Kalmar. I KFF blev det hela 22 mål på 41 allsvenska framträdanden.

MFF:s sportchef Daniel Andersson är belåten med värvningen.

– Redan när han spelade allsvenskt i Kalmar visade han att han är en väldigt bra fotbollsspelare. Han är målfarlig, löpstark och en duktig djupledsspelare som jobbar hårt för laget. På två säsonger i England har han dessutom blivit mentalt starkare. Han blir ett tillskott för oss, säger Andersson till lagets hemsida.