I avsnitt 57 av podcasten FD 60 Minuter möter Lennart Sandahl Hammarbys chefsscout Mikael Hjelmberg. Är livet som talangscout så glamoröst som det låter och hur många resdagar har han på ett år? Hur går arbetet till egentligen? Hjelmberg pratar också om klubbens nya vinnarkultur, ungdomssatsning, Jiloan Hamads vara eller icke vara och att han ser större potential i nyförvärvet Odilon än i självaste Joseph Aidoo.
– Jag vet inte om jag sticker ut hakan här men jag tror att den här mittbacken från Elfenbenskusten Odilon är en spelare som har förutsättningar att bli minst lika bra som Aidoo. En internationell storback, säger Hjelmberg. 

Avsnittet spelades in på Utvecklingslägret (för Sveriges just nu bästa 15-åringar) i Halmstad den 4 juli.

 

För att lyssna i Itunes – klicka här! 

För att lyssna i Acast – klicka här!