Foto: Bildbyrån

Andreas Isaksson fick lämna ett sent återbud till Djurgårdens omstart mot IFK Norrköping förra helgen. Och Isaksson saknades också i stora delar av torsdagens träning. Men ingen fara inför bortamatchen mot Kalmar FF på söndag:
– Jag är tillgänglig för spel, säger Isaksson till FotbollDirekt.se.

Omstart i allsvenskan för Djurgården i söndags – IFK Norrköping väntade hemma på Tele2 Arena. Men ett avbräck för Blåränderna när det kom fram att Andreas Isaksson inte skulle komma till spel. Det meddelades kort innan matchen på söndagen. Tommi Vaiho vaktade Djurgårdens kasse i 1-1-matchen.

Djurgården meddelade timmarna innan omstarten hemma mot IFK Norrköping att Andreas Isaksson inte skulle komma till spel då han fått en smäll på träningen dagen innan match.

På söndag väntar bortamatch mot Kalmar FF. Under torsdagens träning så fanns Isaksson med i början men klev sedan av träningen.

– Jag ska gå fullt i morgon. Jag fick en liten hjärnskakning i lördags, så jag var tvungen att vila några dagar. Men nu känns det bättre, så i morgon tränar jag fullt, säger Isaksson till FotbollDirekt.se.

– Det var en lättare hjärnskakning, jag fick en lite smäll mot huvudet, så vi tog beslutet att jag skulle vila.

Hur ser det ut med spel på söndag?

– Ja, jag är tillgänglig för spel.

– Jag tränade i går också. Jag har inte varit med i spelet, men det känns bra. Man tar det lite lugnt i början, så i morgon ska jag gå in för fullt.