Foto: Bildbyrån

Hammarby har ännu inte gjort något nyförvärv i sommarfönstret. Nu uppges emellertid en spelare vara så gott som klar. Junes Barny uppges göra läkarundersökning med Bajen i dag. 

Hammarby sålde nyligen Pa Dibba till kinesiska Shenzhen. Inga spelare in har presenterats i sommarfönstret ännu, men nu uppges ett nyförvärv mer eller mindre klart. Enligt Expressen så ska Junes Barny genomgå läkarundersökning med Bajen i dag.

Klarar han läkarundersökningen så väntas han presenteras i morgon fredag, skriver tidningen.

Junes Barny har tidigare bland annat spelat i Ängelholm, Halmstad och marockanska Difaa El Jadida. Senaste klubb är Gais till vilka han kom inför den här säsongen. 28-årige Barny, som kan spela både anfallare och mittfältare, bröt nyligen kontraket med Gais – och ska nu alltså vara klar för Hammarby.