• Publicerat 10 juli, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Värvad till Djurgården på ett fyraårskontrakt 2011, men ingen succé. Nu drömmålar Nahir Oyal i division 1 istället – kolla in den tidigare allsvenska mittfältarens vänsterslägga! 

Minns ni Nahir Oyal? Mittfältaren som värvades av Djurgården sommaren 2011 på ett fyraårskontrakt efter att ha visat framfötterna i Syrianska, nykomlingar i allsvenskan det året.

Succén i Djurgården uteblev. Två utlåningar (tillbaka till Syrianska och till turkiska Sanliurfaspor) innan han bröt med Blåränderna 2015.

Numera 27-årige Oyal återfinns nu i Arameisk-Syrianska i Division 1 Norra. Det har varit en än så länge tuff säsong för klubben, som ligger näst sist i norrettan.

Men i helgen kom en efterlängtad seger, den första på sju matcher. Klar seger hemma mot Akropolis i söndags, och Oyal visade vägen med två mål.

Och vilka mål! Han inledde med ett stenhårt vänsterskott från distans för 1-0, och följde upp med 2-0 i andra halvlek, lika vackert det.

Det slutade till sist 4-1 till Arameisk-Syrianska. De övriga två målen för hemmalaget gjordes av en spelare med det eminenta namnet King Hägg Obinongo.

Kolla in målen i spelaren nedan!