Foto: Bildbyrån

Graham Potter är ny tränare i Swansea efter succén i Östersund och nu uppges han landa Joel Asoro till sitt lag. Enligt Sunderland Echo har Sunderland accepterat ett bud på 23 miljoner kronor för den svenska anfallaren.

I Swansea spelar Martin Olsson, som svarade för två inhopp i VM. Nu ser Olsson ut att få sällskap av U21-landslagsmannen Joel Asoro. Den svenska anfallaren gjorde tre mål på 29 matcher i fjol och verkar inte sugen på att följa med Sunderland till League One. Nej i stället ska klubben enligt Sunderland Echo ha accepterat ett bud från Swansea på 23 miljoner kronor. Swansea åkte i våras ur Premier League.

Ny tränare i det walesiska laget är som bekant Graham Potter, som efter succén i Östersund lämnade allsvenskan tidigare i somras för att försöka ta tillbaka Swansea till den engelska högstaligan.