Foto: Bildbyrån

Saman Ghoddos slog till mot Hammarby. Jämte efteråt hann han själv med att avslöja att han nobbat ett bud från Kina. I dag avslöjar däremot Östersunds ordförande Daniel Kindberg ännu ett intresse för stjärnan.
– Bordeaux är en annan klubb som visat intresse. Vi har inte fått något bud ännu men de är seriöst intresserade, avslöjar i dag ÖFK-basen till FotbollDirekt.se.

Nej, till Kina. Saman Ghoddos avslöjade i går hur han sagt nej till kineser. Frågan är om det möjligen är för franska jätten Bordeaux?
Efter Östersunds skräll i går kväll borta mot serieledande Hammarby så avslöjar i dag ordförande Daniel Kindberg det högt uppvridna intresset kring Ghoddos.

– Det finns intresse från Kina men det finns många storklubbar i Europa som är intresserade. Bordeaux är en annan klubb som visat intresse. Vi har inte fått något bud ännu men de är seriöst intresserade, säger Kindberg till FotbollDirekt.se.

– Men man ska ha klart för sig att det finns större klubbar än Bordeaux också. Sedan får vi se vilka som kommer med rätt bud.

Enligt uppgifter till Sportbladet bollas just nu belopp omkring 40 000 000 mellan Östersunds ledning och intresserade klubbar. Ghoddos själv beskrev i går kväll att det handlar om ”sjuka pengar” som han själv tackat nej till från Kina.

I vintras var det Celta Vigo som var i ledning kring Ghoddos namn och då hävdades vara kapabla att lägga 55-60 miljoner på den iranske landslagsmannen. Men det var då. Nu är spanjorerna inte med längre.

– Nej, Celta finns inte längre med i diskussionerna och har inte gjort det på länge, säger Daniel Kindberg.