• Publicerat 9 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
Malmö FF så dystra Champions League-kval från i fjol – vad betyder det när MFF i morgon gör ett nytt försök mot Kosovos FC Drita? SVENSKA FANS redaktion ”Himmelriket ryser över Vardar-matcherna.

”För den som orkar minnas eländet mot Vardar Skopje förra året så vet man att MFF desperat kastade in en matchotränad nyss skadad Mackan som inte hade en chans att göra sig själv rättvisa”.

Nu har Malmö FF hunnit göra 4- 0 i genrepet mot Sirius.
Hur mycket det nu är värt vet vi ännu inte men det ser ju onekligen ut som att nye Uwe Rösler direkt från början lyckats skapa någon form av nyeffekt.
Ja, så ser det ut, även om det måste betonas att det inte direkt handlar om några värdepapper ännu med tanke på så låg nivå Sirius håller.

Men alldeles oavsett så är det svenska mästare som är i stigande, inte minst genom Anders Christiansen – även om han dröjer – ju inte spelklar förrän tidigast 15 juli.

Lägg till det ett MFF som ser ut att ha psyken på en bra mycket högre nivå just nu än vid samma tidpunkt i fjol inför kvalmatcherna som slutade så illa mot Vardar.

SVENSKA FANS redaktör ser hoppfullt på skåningarnas entre i år i CL:

”I år har vi en formtoppad kapten som går in i CL-kvalet med maxat självförtroende.
Det kan inte nog understrykas vad en Markus Rosenberg i form betyder för ett MFF som skall undvika blindskär likt Drita och sänka jättar som kommer längre fram om vi avancerar i kvalet”.

Jämte så lutar han sig emot att MFF i går närmade sig toppen då samtidigt Djurgården och Norrköping tappade poäng och vågar göra jämförelsen från 2010 då MFF åt in en uppförsbacke på åtta poäng mot HIF efter en mindre rolig vår.

HÄR – HELA INFÖR MFF – DRITA FC FRÅN SVENSKA FANS!