Foto: Bildbyrån

STOCKHOLM. Djurgården var överlägset Norrköping i den första halvleken, men tappade allt i andra och matchen slutade 1-1. Efteråt var Stockholmslagets målskytt Haris Radetinac besviken.
– Vi får skylla oss själva, säger han till FotbollDirekt.se.

I ett varmt och soligt Stockholm tog Djurgården emot Norrköping under söndagskvällen i den allsvenska omstarten. Hemmalaget spelade propagandafotboll i den första halvleken och tog rättvist ledningen genom Haris Radetinac.

Målet var speciellt. Yttern slog ett inlägg (eller var det ett skott?!) som letade sig in i bortre krysset.

– Snyggt! När jag skulle slå inlägget så tittade jag upp men det fanns ingen därinne. Jag tänkte att jag slår in den ändå och så fick jag en riktigt bra träff. Skönt att se bollen gå in i mål, konstaterar Radetinac.

Drömmål eller målvaktstavla?

– Bättre att säga drömmål. Jag tror inte att han har en chans att ta den.

Vad hände i andra halvlek?

– Det är så att när man skapar så mycket och har så mycket boll, men ändå inte gör 2-0, ja då får det andra laget chansen att jobba sig in i matchen. Vi får skylla oss själva. Vi började tjonga iväg bollarna och de fick på så sätt starta nya anfall. Vi tappade och till sist var det ett rättvist resultat med tanke på att vi inte var tillräckligt bra i andra.

Känns det ändå okej med 1-1?

– Det känns aldrig okej. Man vill alltid vinna, speciellt med tanke på att vi hade så många bra lägen.