• Publicerat 3 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Sirius kräftgång i allsvenskan fortsätter. Under tisdagskvällen spelades hemmamötet med Sundsvall, som sköts upp i april. Jumbon föll med 3-1 och står fortsatt på ynka fem poäng efter tolv matcher.

På lördag sparkar allsvenskan igång på riktigt med den tolfte omgången, men redan under tisdagen tjuvstartade Sirius och Sundsvall efter VM-uppehållet, ett VM som dock håller på fram till 15 juli.

Mötet mellan Sirius och Sundsvall skulle egentligen ha spelats i början av april, men då Studenternas IP inte höll för spel just då spelades matchen nu i stället.

Jumbon Sirius skulle inte vinna den här gången heller. Visserligen gav Shkodran Maholli hemmalaget ledningen i den 27:e minuten, anfallarens första allsvenska mål den här säsongen.

Bara sex minuter senare kom dock kvitteringen då Sundsvall fick straff, en straff som Romain Gall prickade i mål.

I upptakten av andra halvlek hamnade Sirius i underläge då Romain Gall spelade fram Linus Hallenius som gav Sundsvall ledningen.

Med dryga tio minuter kvar kom även 3-1 till Sundsvall, vilket blev slutresultatet. Maic Sema gjorde det målet.

Sirius kvar som jumbo på endast fem poäng efter tolv spelade omgångar. Sundsvall, som lirat elva matcher, ligger på en sjätteplats med 18 inspelade pinnar.

På lördag tar Sirius emot Malmö medan Sundsvall gästar Häcken samma dag.