• Publicerat 20 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Besard Sabovic har varit borta från spel i Djurgården i ett år, men mot Sandviken slog han till med 2-1 i 92:a minuten.

Det var under U19-EM i Georgien förra sommaren som Besard Sabovic åkte på en korsbandsskada. Först i lördags borta mot IFK Göteborg gjorde 20-åringen comeback då han bytte av Jesper Karlström med 20 minuter kvar att spela.

Nu mot Sandviken hoppade Sabovic in i paus. Då ledde Djurgården med 1-0 efter att Jonathan Ring läckert spelat fram Edward Chilufya som prickade in ledningsmålet efter halvtimmen spelad. Chilufya gjorde även mål mot Blåvitt i lördags.

I 55:e minuten kvitterade Sandviken på straff efter att Matteo Catenacci dragit på sig den, men i slutändan gjorde det alltså ingenting för i den 92:a minuten sköt Besard Sabovic 2-1 framspelad av Chilufya.

Djurgården vann med 2-1. Läs FD:s intervju med Sabovic från i söndags HÄR!