Foto: Bildbyrån

Eric Smith ser ut att vara förlorad för Norrköping. Enligt den belgiska fotbollsjournalisten Sacha Tavolieri  är mittfältaren på plats hos Gent.

IFK Norrköping har tidigare tappat Emir Kujovic och Tesfaldet Tekie till Gent. Ingen av duon lyckades där. Medan Kujovic lämnade den belgiska storklubben permanent är Tekie utlånad till Östersund.

Trots detta ser ännu en Norrköpingsspelare ut att välja Gent. Fotbollskanalen har tidigare skrivit att ErIc Smith är aktuell för toppklubben och nu uppger den belgiska fotbollsjournalisten Sacha Tavolieri att Smith i går landade i Belgien och att han i dag kommer genomföra olika fysiska tester på sjukhuset.

LÄS: SUPERLATIVEN OM NORRKÖPINGS NYA GULDGOSSE 

Det var nämligen i förra veckan som beskedet kom att Smith blir borta i två månader då han drabbats av en fraktur i foten och för att Gent ändå ska värva honom nu i sommar vill de alltså nu säkerställa på sjukhuset den 21-åriga mittfältarens fysiska status innan de bestämmer sig för affär.

Smith kom till Norrköping från Halmstad inför 2016 års säsong och har gjort 43 allsvenska matcher för Peking. Kontraktet löper ut i december 2019.