Foto: Bildbyrån

Ken Sema har lagt upp en bild på Instagram där han sitter på ett flygplan med texten ”Destination unknown”. Någon flytt från Östersund är det dock inte tal om, meddelar ordförande Daniel Kindberg.
– Hans resa har överhuvudtaget inget med fotboll att göra, skriver Kindberg i ett sms till FotbollDirekt.se. 

I vintras lämnade Fouad Bachirou och Gabriel Somi Östersund och nyligen blev det klart att Sotirios Papagiannopoulos går till FC Köpenhamn.

Två andra spelare som mycket väl kan komma att försvinna i sommar är Ken Sema och Saman Ghoddos. Den sistnämnde är iväg och spelar VM med Iran och fick hoppa in i premiären mot Marocko. Östersund tackade i vintras nej till ett bud från Celta Vigo på över 50 miljoner kronor för Ghoddos och anfallaren har nu varit tydlig med att han vill lämna i sommarfönstret.

Även Ken Sema uppvaktas av klubbar utomlands och yttern, som något överraskande petades från VM-truppen, har nu lagt upp en bild på ”Instastory” på Instagram där han sitter på ett flygplan med texten ”Destination unknown”. Många kanske anar att det har med Semas nästa klubbadress att göra, men så är det inte – det slår ordförande Daniel Kindberg fast för FD under måndagskvällen.

– Hans resa har överhuvudtaget inget med fotboll att göra. Det kan jag garantera till hundra procent. Han ska inte träffa någon, skriver Kindberg i ett sms och fortsätter:

– Det är absolut hundra procent säkert. Det är inte nära med någon klubb just nu, men jag kan medge att flera är seriöst intresserade. Vi får se vad som händer.

Ken Semas kontrakt med Östersund löper ut efter den här säsongen.