• Publicerat 17 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FD kunde i måndags avslöja att Abbe Khalili skrivit på för Kasimpasa i turkiska högstaligan. Nu är mittfältaren som vann U21-EM med Sverige 2015 hemma och tränar med sin tidigare klubb Helsingborg.

När Sveriges U21-landslag vann EM-guld 2015 var Abdul ”Abbe” Khalili ordinarie på Sveriges mittfält. Året innan hade han lämnat Helsingborg för turkiska Mersin. Flyttlasset gick sedan vidare till Genclerbirligi där han spelat fram till nu.

Men förra fredagen kunde FotbollDirekt berätta att Khalili valt att lämna klubben då de trillade ur Süper Lig och bara tre dagar senare avslöjade FD att 26-åringen skrivit på för Kasimpasa i just den turkiska högstaligan.

Nu är Khalili hemma och tränar med sin tidigare klubb Helsingborg, något superettanlaget kommunicerade på sitt Twitter-konto.