• Publicerat 15 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Som FD avslöjade i måndags tar Johan Sandahl över som tränare i Dalkurd, något som nu är officiellt. 39-åringen har skrivit på ett kontrakt säsongen ut.

Det var i måndags som FotbollDirekt kunde berätta att Johan Sandahl tar över som tränare i Dalkurd efter sparkade Azrudin Valentic. Det blev nu officiellt under fredagskvällen. 39-åringen, som varit i Dalkurd i två sejourer tidigare och som närmast kommer från danska Vejle, har skrivit på ett kontrakt med allsvenska nästjumbon som sträcker sig säsongen ut.

– Det känns bra att ha Johan hos oss igen. Vi ville ha in en tränare som kände till klubben väl, så vi skulle slippa börja om från noll med någonting nytt. Nu ska alla vi i klubben jobba stenhårt för att vända det här, säger sportchefen Adil Kizil till klubbens hemsida.

LÄS: TALAR UT EFTER KAOSET I DALKURD