• Publicerat 14 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

The Guardian skriver att Liverpool är intresserade av Robin Olsen. Och ansedda Gazzetta dello Sport placerar honom i Roma. Den svenska landslagsmålvakten vill dock inte säga mycket.
– Jag tänker på att hjälpa laget och sedan vad som händer efter VM får jag ta då, säger han till Fotbollskanalen.

Han ska vara Liverpools backup om de inte lyckas få Atlético Madrids Jan Oblak och han ska vara en av tre målvakter som är på Romas lista.

FC Köpenhamns stjärnmålvakt ligger lågt när han för första gången kommenterar spekulationerna i media.

– Inga kommentarer. Jag måste vara tråkig och säga så, säger han till Fotbollskanalen.

Men han säger i alla fall att det inte skadar att göra bra ifrån sig i sommarens VM om han vill öka sina chanser att gå vidare till en större klubb i Europa.

– I mitt fall vill jag alltid vara bra och efter min skada fick jag med mig en bra känsla efter de här två matcherna (Danmark och Peru) och jag hoppas att jag kan ta med mig det in i VM och spela bra där. Sedan är det klart, det är ingen hemlighet, spelar du bra så är det klubbar som ser dig. Det vet alla. Sedan att det händer på den största scenen i hela världen är ännu bättre.