• Publicerat 14 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Sebastian Andersson åkte ur 2.Bundesliga med Kaiserslautern, men någon flytt tillbaka till allsvenskan och IFK Norrköping där han gjorde succé blir det inte. I stället har anfallaren skrivit på för Union Berlin, just hemmahörande i tyska andradivisionen.

Det var inför 2016 års allsvenska som den stundtals utskällde Sebastian Andersson lämnade Djurgården för spel i IFK Norrköping. Väl i Östgötaklubben lyfte det för anfallaren som under debutsäsongen i ”Peking” svarade för 14 mål och var nära att kamma hem skytteligasegern.

I augusti förra året lämnade Andersson Norrköping för spel i Kaiserslautern, då hemmahörande i 2.Bundesliga. Det blev dock inte vad svensken hade hoppats på. Visserligen svarade 26-åringen för tolv fullträffar, men Kaiserslautern trillade ner i tyska tredjeligan och Andersson valde att lämna.

LÄS: NORRKÖPING DISKUTERADE AFFÄR – VILKEN NITLOTT 

Nu står det klart att svensken inte vänder hem till allsvenskan och Norrköping. Nej i stället stannar han i 2.Bundesliga. Under torsdagskvällen blev det klart att Andersson skrivit på ett tvåårskontrakt med Union Berlin.