Abdulaziz Demircan lämnar Dalkurd med omedelbar verkan. Klubben har brutit med målvakten och därmed går de skilda vägar.

Det var inför årets allsvenska som Dalkurd värvade in den turkiska målvakten Abdulaziz Demircan från Kayserispor i Süper Lig.

27-åringen tog per omgående en plats mellan stolparna och spelade de första åtta allsvenska omgångarna, men därefter fick han inte längre stå. Ett kontroversiellt politiskt inlägg på målvaktens Instagram gjorde att Demircan petades till förmån för Sixten Mohlin som i stället spelade de tre återstående matcherna under vårsäsongen.

Demircan har hela tiden hävdat att han blivit hackad, men nu står det i alla fall klart att Dalkurd bryter med målvakten som lämnar klubben direkt.

”Efter en intern utredning som har gjorts under den senaste tiden har Dalkurd FF beslutat att gå skilda vägar med målvakten Abdulaziz Demircan. Målvakten lämnar klubben med omedelbar verkan”, skriver Dalkurd på sin hemsida.