Foto: Bildbyrån

Felix Beijmo verkar nu helt förlorad för Djurgården. Tyska storklubben Werder Bremen bekräftar via sin sportchef att 20-åringen kommer att läkarundersökas.

Expressen skrev i dagarna att Felix Beijmo lämnar Djurgården för Werder Bremen – en affär som ger Djurgården 30 miljoner kronor.

Nu verkar det helt klart. Den tyska storklubbens sportchef Frank Baumann berättar för Bild att Beijmo nu kommer att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen.

– Vi har nått en principöverenskommelse med spelaren och hans klubb. I morgon kommer han till Bremen för läkarundersökning. Jag tror allt blir klart då, säger Baumann enligt Fotbollskanalen som hänvisar till tyska Bild.

Det finns redan en svensk ytterback i Werder Bremens backlinje. Ludwig Augustinsson har varit kanske klubbens bästa spelare den gånga säsongen och är given ute till vänster. Beijmo kommer att få slåss om en plats till höger där den rutinerade Theodor Gebre Selassie huserar. 31-åringen har gjort 47 landskamper för Tjeckien.