• Publicerat 12 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Det är nu officiellt att Felix Beijmo går till Werder Bremen. Affären blev klar under kvällen och Djurgården får 30 miljoner för högerbacken, den dyraste försäljningen av en försvarsspelare i allsvenskan någonsin.

Till sist är det klart. Felix Beijmo lämnar nu Djurgården och har skrivit på för Werder Bremen i Tyskland. Stockholmsklubben får runt 30 miljoner kronor för U21-landslagsmannen och sportchefen Bosse Andersson är belåten.

– Det har varit en väldigt bra förhandling med Werder Bremen så vi är nöjda. Självklart är det tråkigt att bli av med Felix men samtidigt är det otroligt kul och lite som en saga att en så ung spelare kommer till oss och bara ett och ett halvt år senare går till ett lag i en av Europas allra bästa ligor, säger han till klubbens hemsida.

Beijmo kom till Djurgården kort före fjolårets allsvenska premiär från Brommapojkarna och har varit given till höger. 20-åringen är mycket nöjd med sin tid i Djurgården.

– Jag är extremt tacksam för min tid i Djurgården. Den har varit fantastisk. Jag önskar laget och alla djurgårdare lycka till och hoppas att vi ses igen, hälsar Beijmo.