• Publicerat 11 juni, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Värnamo slutade i fjol sexa i superettan, klubbens bästa placering någonsin. Nu verkar dock mardrömmen aldrig ta slut. 0-1 hemma mot Jönköpings Södra under måndagskvällen och jumbon har hela fyra poäng upp till kvalplats.

Det var i fjol som Christian Järdler ledde IFK Värnamo till en imponerande sjätteplats i superettan, klubbens bästa notering någonsin.

Järdler lämnade sedan Värnamo för att ta över Öster. Ny tränare blev i stället Roar Hansen, som förra sommaren sparkades från Åtvidaberg.

Hansen har dock inte alls fått det att klaffa i Värnamo. Under måndagskvällen kom ännu en förlust, denna gång med 1-0 hemma mot Jönköpings Södra. Alexander Jallow prickade in matchens enda mål i den 61:a minuten.

Detta innebär att tabelljumbon Värnamo efter tolv omgångar fortsatt står kvar på fem poäng. Gefle, som är näst sist, har nio pinnar – lika många som Frej som ligger på kvalplats.

För J-Södra, som i fjol spelade i allsvenskan, var 1-0-viktorian viktig och de har nu 15 poäng, vilket i skrivande stund gör att smålänningarna ligger nia i tabellen.