Foto: Bildbyrån

FotbollDirekt kunde i fredags berätta att Abdul Khalili brutit med Gençlerbirliği i den turkiska högstaligan. Nu kan FD avslöja att mittfältaren stannar i Turkiet. Khalili är klar för Kasimpasa, i år åtta i Süper Lig. 

Abdul Khalili var ordinarie i det svenska U21-lag som vann EM-guld i Tjeckien 2015. Året innan hade han lämnat Helsingborg för turkiska Mersin. Sedan 2016 har mittfältaren spelat i Gençlerbirliği, men i dagarna berättade 26-åringen för FD att han brutit kontraktet, detta då Gençlerbirliği åkte ur den turkiska ligan.

Nu kan FotbollDirekt avslöja Khalilis nästa klubb. I detta nu har mittfältaren precis skrivit på för Kasimpasa, i år åtta i turkiska Süper Lig.

En annan svensk som spelat i klubben är Andreas Isaksson, som sommaren 2016 lämnade för Djurgården. Stjärnmålvakten gjorde tre säsonger i Kasimpasa.