Hammarbylånet Dusan Jajic gjorde i dag sitt andra mål på två matcher för Frej – som skrällde och tog poäng mot topplaget Halmstad (2-2).

I den förra omgången slog Hammarbys utlånade mittfältstalang Dusan Jajic till med ett praktskott från distans som betydde 1-1 mot Öster. En match som Frej senare vann med 3-2.

I dag var det dags för 19-årige Jajic att näta igen. Frej kontrade och Jajic fyllde på i en andravåg. Med ett hårt placerat skott utanför straffområdet fyllde han på ledningen till 2-0 – otagbart för Malcolm Nilsson i Halmstads mål.

Men Frej lyckades inte säkra tre poäng den här gången. HBK reducerade omgående genom dansken Marcus Mathiesen och japanen Kosuke Kinoshita kunde med sitt sjätte mål för säsongen kvittera en kvart från slutet – hans femte mål på tre omgångar.

Matchen slutade 2-2 vilket betyder att HBK tappade i kampen om de allsvenska platserna. För Frej kan poängen visa sig viktig i bottenstriden där man, med sina nio poäng, fortfarande ligger under strecket.

Resultat från Superettan

Öster – Norrby 3-0, HBK – Frej 2-2, Brage – Varberg 1-0, AFC Eskulstuna – Landskrona 2-0