FD kunde nyligen berätta att Leedsproffset Marcus Antonsson kan vara på väg tillbaka till Allsvenskan – där Hammarby och Malmö FF visat störst intresse. Nu kommenterar han sin framtid.
– Jag följer allsvenskan väldigt nära och det ligger mig nära om hjärtat så det är klart det är smickrande när toppklubbarna i allsvenskan visar intresse, säger han till Expressen. 

Förre Kalmarspelaren Marcus Antonsson, 27, var med om att skjuta upp Blackburn i Championship. Nu är han tillbaka i Leeds från utlåning och framtiden är oviss – trots ett år kvar på kontraktet.

Som FD tidigare avslöjat är intresset för honom stort i Allsvenskan där Hammarby och Malmö FF visat mest seriöst intresse – och där Antonsson kan vara en ersättare för Markus Rosenberg som gör sin sista säsong.

Nu kommenterar han själv sin framtid för Expressen.

– Det är som jag sagt innan. Jag följer allsvenskan väldigt nära och det ligger mig nära om hjärtat så det är klart det är smickrande när toppklubbarna i allsvenskan visar intresse. Det är roligt, säger han.

Enligt FD:s uppgifter tjänar Antonsson runt 750 000 kronor i månaden, något som måste lösas på ett bra sätt om anfallaren ska kunna tänka sig en tidig hemflytt. Men Antonsson stänger inga dörrar.

– Jag stänger inga dörrar överhuvudtaget. Det kan bli vad som helst, men jag utgår från att jag är Leeds spelare när jag kommer tillbaka och kör utifrån det.