• Publicerat 30 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

David Moberg Karlsson är gäst i veckans ”Studio Allsvenskan” med Marcus Birro i programledning. DMK som han kallas tar i och tror att Norrköping ta kuskbocken i november och ta SM-guld.
– Han säger ju att han tror IFK Norrköping vinner Allsvenskan, han snackar om tiden i IFK, om hur han trotsade hierarkin där, det är häftigt, säger Birro till FotbollDirekt.se.

IFK Norrköping går med i toppen av allsvenskan och gör det mycket genom ett namn som David Moberg Karlsson. En gång i tiden en 20-miljonersaffär med Sunderland.

Så kom han hem för ett år sedan.
Nu är han så på väg att växa ut till ett av allsvenskans största namn. Detta som 24-åring och så många år som gått sedan han lämnade IFK Göteborg för Premier League. Man ska komma i håg att det här är ett namn som redan för fem år sedan flyttades upp i Blåvitts a-trupp.

I juni 2016 kom han hem till allsvenskan igen och det var alltså Norrköping som plockade upp hans då lite bortglömda namn.
Nu har han ett kontrakt som gäller fram över 2019

– Han säger ju att han tror IFK Norrköping vinner Allsvenskan, han snackar om tiden i IFK, om hur han trotsade hierarkin där, det är häftigt, han snackar om att alla i allsvenskan vill därifrån, att de ser det som ett skyltfönster, han är öppenhjärtig om väldigt mycket.

HÄR – HELA INTERVJUN MED DMK – STUDIO 24 ALLSVENSKAN !