GIF Sundsvalls spanska spår har varit lyckosamt med David Batanero som det mest lysande exemplet. Men ytterbacken Samu Reyes har inte varit av samma kaliber. Enligt Sundsvalls Tidning förväntas han lämna klubben i sommar. 

Inför säsongen plockades den spanske ytterbacken Samu Reyes plockades in på ett korttidskontrakt fram till den sista juni.

Av allt att döma blir det ingen fortsättning efter det. Det är Sundsvalls Tidning som i dag skriver att Reyes gjort sitt i GIF-tröjan och att ledningen arbetar på en ny ytterback.

Reyes, som endast startat en match den här säsongen, har noterats för en assist under våren.

– Vi har inte fattat något beslut och han har kontrakt juni ut. Sedan finns det självklart en plan och en önskan om hur det ska se ut, men den planen håller vi inom GIF Sundsvall, säger sportchefen Urban Hagblom om uppgifterna.