• Publicerat 23 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Inga allsvenska spelare fick plats i Janne Anderssons VM-trupp. Men två av de hetaste kandidaterna – Jiloan Hamad och Ken Sema – uppges finnas med bland VM-truppens reserver.

Janne Andersson presenterade sin 23-mannatrupp till sommarens VM-slutspel i förra veckan. Inga allsvenska spelare fick plats. Jiloan Hamad och Ken Sema fanns bland huvudkandidaterna.

Förbundskaptenen ville i samband med truppens presentation inte säga något om vilka som var reserver. Men enligt fotbollskanalen.se så finns en bruttotrupp anmäld med 35 man – vilket innebär tolv reserver. Man namnger tio av dessa:

Johannes Hopf, Jacob Rinne, Johan Larsson, Niklas Hult, Robin Quaison, Simon Tibbling, Alexander Fransson,  Sam Larsson, Ken Sema och Jiloan Hamad. Ytterligare två reserver ska finnas med, där bägge spelar i allsvenskan.