Fyra raka förluster och 14 poäng upp till serieledande Hammarby. Krisen i Malmö FF fortsätter – men nu kommer åtminstone en boost på träningsplanen. Från och med i dag tränar de gamla guldhjältarna Pontus Jansson och Erdal Rakip med laget. 

Det som såg ut att att bli en vändning under Daniel Andersson som ny tränare, blev till ännu en förlust.

För varken Sören Rieks 1-0 eller Mattias Svenbergs 2-1 räckte för att ens säkra poäng. Bajen vände på steken och vann med 3-2 efter mål av Nikola Djurdjic och Pa Dibba – i en match där Lasse Nielsen blev utvisad.

Efter fyra raka förluster får nu Malmö FF förstärkning på träningsplanen. På sitt twitterkonto berättar klubben att de gamla guldhjältarna Pontus Jansson (Leeds) och Erdal Rakip (utlånad till Crystal Palace från Benfica) från i dag deltar på lagets träningar.

Kanske kan duon bidra till ökat vinnarmentalitet i laget till söndagens viktiga match hemma mot Häcken?