• Publicerat 17 maj, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Den första halvleken mellan Djurgården och Örebro slutade mållöst, men hemmalaget drabbades av en skada kort före halvtidsvilan. Yura Movsisyan, som gjorde sin första start, tvingades bytas ut. 

Trots sitt fina cv med runt 50 mål i den ryska ligan och en av de bäst betalda spelarna i MLS har Yura Movsisyan än så länge inte varit någon hit i Djurgården – dit han kom på lån från Real Salt Lake tätt inpå årets allsvenska säsong.

Armeniern hade inför torsdagskvällen bara fått nöja sig med några inhopp, men när Djurgården nu tog emot Örebro fick 30-åringen äntligen chansen från start.

Movsisyan visade sin klass ett par gånger med fina direktpassningar, men olyckligt tvingades han lämna planen i den 41:a minuten. Efter en snabb omställning stämplades Movsisyan och efter att ha grinat illa och testat att spela vidare gick det inte. I stället fick Dzenis Kozica hoppa in i stället.

Djurgården lånade in Movsiysan fram till sommaren, men det finns en option säsongen ut som de kan utnyttja. Efter i kväll har Djurgården två matcher kvar i allsvenskan före VM-uppehållet.

Djurgården vann med 2-0. Läs mer HÄR!