• Publicerat 16 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FD ENKÄT. Vem blir Magnus Pehrssons ersättare? Frågan engagerar onekligen. Efter en dag så har drygt 1 000 läsare röstat. I toppen återfinns just nu Olof Mellberg, Graham Potter, Erik Hamrén och en ”dark horse” i den danske legendaren Michael Laudrup. Men frågan är ännu inte avgjort. 

Rösta i enkäten nedan.

Går det att locka en nuvarande förbundskapten att lämna sitt uppdrag för att ta över Allsvenskans mesta mästare inför Champions League-kvalet?

Janne Andersson, Lars Lagerbäck (Norge) eller varför inte en Åge Hareide-comeback? Norrmannen, som tränar det danska landslaget i dag, har både erfarenhet av att vinna Allsvenskan med MFF och var mannen som kvalade in laget till Champions League 2014.

Andra nordiska tränare som skulle kunna vara aktuella är Michael Laudrup (som tidigare varit manager i Swansea och i dag är detsamma i Al Rayyan, Qatar), Per-Mathias Högmo (tidigare i Djurgården), Moldes Ole-Gunnar Solkjaer och Jess Thorup som leder Midtjylland.

Graham Potter har geniförklarats efter Östersunds framgångar i Europa. Skulle han kunna göra ännu större underverk i en storklubb som MFF?

Samtidigt sitter ett av Sveriges mest spännande tränarnamn Olof Mellberg och bara väntar på rätt möjlighet.

Eller slutar det helt enkelt med att interimlösningen Daniel Andersson blir kvar permanent i sin nya roll?

Rösta nedan!