• Publicerat 16 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Ken Sema kom överraskande inte med i VM-truppen, vilket gjorde Alhaji Gero, lagkamrat med Sema i Östersund, minst sagt förbryllad.
– Jag blev chockad när jag såg listan på spelare och att Ken inte var med, säger anfallaren till Sportbladet.

I går kväll presenterade förbundskaptenen Janne Andersson sin trupp till sommarens VM-slutspel i Ryssland. Den stora skrällen var att Ken Sema inte fanns med. Östersundsstjärnan har funnits med i samtliga landslagstrupper sedan i oktober förra året, men nu ratades han till förmån för Marcus Rohdén, hemmahörande i italienska Crotone.

Detta fick Alhaji Gero, lagkamrat med Sema i Östersund, att reagera.

– Jag blev chockad när jag såg listan på spelare och att Ken inte var med. Jag är lagkamrat och vän till honom, men jag tycker att han spelar på en egen nivå i allsvenskan.

– Jag är förvånad över att inte fler spelare som till exempel Hamad och Dahlberg får chansen i svenska landslaget. Skulle de få visa sig där skulle fler se vilka bra spelare de är och även imponera i landslaget, säger Gero till Sportbladet.