Foto: Bildbyrån

Hammarby leder Allsvenskan och är obesegrat inför kvällens match mot ett skadedrabbat Malmö FF. Men även Bajen kan tvingas avvara två startspelare. Enligt Expressen är lagkaptenen Jiloan Hamad och ytterbacken Simon Sandberg osäkra för spel. 

Hammarby tar emot ett Malmö FF som precis sparkat sin tränare Magnus Pehrsson och ersatt honom med sportchefen själv, Daniel Andersson. Åtminstone fram till uppehållet.

En tuff uppgift direkt för Andersson som förutom att de möter ett obesegrat Bajen får klara sig utan en rad skadade spelare. Johan Dahlin, Behrang Safari, Rasmus Bengtsson, Arnor Traustason och Fouad Bachirou stannar alla hemma.

På förhand är Hammarby därför klar favorit. Men inte heller Bajen tycks ha klarat sig helt från skador. Enligt Expressen är både storstjärnan Jiloan Hamad och nye ytterbacken Simon Sandberg osäkra för spel och de kommer att testas sent.