Östersund tog poäng av AIK. Brwa Nouri är för första gången på länge nöjd – men ändå tudelad. Östersundsstjärnans ego vill egentligen ha mer.
– Hade du frågat mig inför säsongen så hade egentligen inte en poäng mot AIK varit tillräckligt men nu, som det ser ut, så är det okej. Det kan på sätt och vis ha varit vår bästa match i år i en av de svåraste bortamatcherna, säger Nouri till FotbollDirekt.se.

Östersund tog 1-1 mot AIK. Det har tagit tid men för första gången på länge fick nu jämtarna i går kväll uppleva en framgång igen.
Ett av Östersunds ansikten utåt går så långt att han ser ett före och efter AIK-matchen.
– För första gången i år i allsvenskan känns det nu som att vi har någonting att stå på, någonting att bygga på. Inte någon bra match spelmässigt men vi var ödmjuka, hävdar Brwa Nouri för FotbollDirekt.se.

– Graham (Potter) pratade efteråt om ”Personality on the pitch” och jag förstår vad han menar. Det känns som att vi hittade tillbaka till vad som gjorde oss som bäst. Mer ödmjukhet. Ja, det är svårt att ligga där vi ligger i tabellen när vi vet vad vi kan och med målen vi har i den här klubben. Klart att det är tufft. Det är inte lätt med ödmjukhet i bland när man vet att man är mycket bättre – men vi är på väg att hitta tillbaka.

LÄS: TOMRUMMET EFTER KINDBERG – SÅ PÅVERKAD ÄR STJÄRNAN

Och kanske är det så.
Östersund är hur som helst första laget som tagit poäng av AIK i Stockholm den här säsongen och då bjöd man ändå grovt på AIK:s ledningsmål när Noah Sonko Sundberg gick i baklås.
Det skulle sedan dröja fram till 84:e minuten innan Ghoddos touch räddade, en frispark som ändrade riktning och gav 1-1, och kan bli det som nu rätar upp ÖFK:s säsong.

– Hade du frågat mig inför säsongen så hade en poäng mot AIK inte varit tillräckligt men nu, som det ser ut, så är det okej. Det kan ha varit vår bästa match i år i en av de svåraste bortamatcherna.

Det kan utifrån upplevas som en tomhet att Daniel Kindberg inte längre tar så mycket plats i media. Kan ni spelare själva sakna den energin kring laget?

– Tomhet…? Jag förstår vad du menar men, nej, jag har själv aldrig tänkt på det på det viset. Ja, vi träffar honom i stort sett varje dag ändå så hans finns ju ändå där för oss spelare även om han just nu inte pratar i intervjuer med er i media.