Hammarby har vunnit allsvenska publikligan tre år i rad – nu omorganiserar Bajen med en ny avdelning med namnet Publikrekrytering. Samtidigt ger man tidigare biljettansvarige Markus Nilsson rollen som vice vd. 

Hammarby omorganiserar med en ny avdelning, Publikrekrytering. Den kommer ledas av Markus Nilsson som varit biljettansvarig i klubben sedan 2013. Nilsson har fått mycket beröm för sitt arbete när Hammarby tagit en tydlig ledning som landets största publikklubb.

Bajens vd Henrik Kindlund gav Nilsson stor kredd i en intervju med FD nyligen, där han kallade Nilsson sin bästa rekrytering, ”utanför spelartruppen den största stjärnan i organisationen”.

Nu ges Nilsson rollen som vice vd i Hammarby, och ny biljettansvarig blir Josefine Gasslander, som varit marknadskoordinator i Bajen de senaste åren.
Hammarbys vd Henrik Kindlund motiverar omorganiseringen:

– Det här är en justering som ger oss möjlighet att bibehålla kvaliteten i beslutsfattandet samtidigt som vi ska kunna korta ledtiderna och på så sätt bli mer effektiva. Markus och Josefine har gjort det bra i många år och visat att de har det driv och den ambitionsnivå som krävs för att ha ledande positioner i Hammarby Fotboll, säger Henrik Kindlund till klubbens hemsida.