• Publicerat 15 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Jiloan Hamad kom inte med i VM-truppen. Då rasar lagkamraten Serge-Junior Martinsson Ngouali på Twitter.
”Att vara bäst på januariturnén och bäst i allsvenskans bästa lag, leda skytteligan och assistligan är uppenbarligen inte tillräckligt bra”, skriver Bajens mittfältsdynamo.

Många hade hoppats få se Jiloan Hamad i VM-truppen. Hammarbys lagkapten (när Kennedy Bakircioglü inte spelar) leder såväl allsvenskans skytteliga som assistliga och har varit bäst hos serieledande Bajen under våren.

Ändå räckte inte det för att komma med i VM-truppen. Hamads namn fanns inte med när förbundskaptenen Janne Andersson tog ut sina 23 spelare under tisdagskvällen. Beskedet fick Hamads lagkamrat Serge-Junior Martinsson Ngouali att rasa.

”Att Jiloan inte är med i VM-truppen är ett hån mot allsvenskan. Att vara bäst på januariturnén och bäst i allsvenskans bästa lag, leda skytteligan och assistligan är uppenbarligen inte tillräckligt bra”, skriver 26-åringen på Twitter.