• Publicerat 22 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

AIK har redan Jesper Nyholm långtidsskadad och Nils-Eric Johansson tvingades i februari sluta med fotbollen på grund av hjärtfel. Som om det inte vore nog skadade sig Robert Lundström olyckligt hemma mot IFK Göteborg och bars ut på bår.

Det var i den åttonde minuten som Robert Lundström föll ihop och vred sig i smärtor. Högervingen, som varit en sensation sedan han kom till AIK i vintras från Vålerenga, tog sig för knät och bars ut skadad på bår. Oklart hur allvarligt det är med 28-åringen, men det såg inte alls bra ut.

AIK som alltså redan har Jesper Nyholm långtidsskadad efter att ha brutit benet samtidigt som Nils-Eric Johansson tvingades avsluta karriären i februari på grund av hjärtfel. Daniel Sundgren och Joel Ekstrand är också de skadade.

Stefan Silva in i stället för Lundström. Silva upp på topp och Ahmed Yasin ner som högervinge.

Uppdaterat: I den 30:e minuten tvingades även ersättaren Stefan Silva utgå skadad. Dessförinnan hade han slagit till med ett drömmål rakt upp i krysset. Nabil Bahoui in i stället.

Följ FD:s liverapportering HÄR!