• Publicerat 20 april, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Tarik Elyounoussi utgick skadad i onsdags mot Örebro. Något spel mot IFK Göteborg blir det inte och norrmannen kan bli borta längre tid än så.
– Det är svårt att sia om exakt tid sådär men det är inte vårsäsongen ut, säger AIK:s tränare Rikard Norling till Sportbladet.

Såväl mot Malmö som mot Djurgården omgången därpå var Tarik Elyounoussi kanske AIK:s bästa spelare.

I premiären mot Dalkurd saknades stjärnförvärvet och nu senast mot Örebro utgick han skadad i slutet av den första halvleken.

LÄS: WOW VILKET ERKÄNNANDE, AIK! 

Det står nu klart att norrmannen inhämtad från Olympiakos missar söndagens möte med IFK Göteborg och det kan bli fler matcher som anfallaren kan missa.

– Det är svårt att sia om exakt tid sådär men det är inte vårsäsongen ut. Vi hoppas väl att det inte ska vara för allt för långvarigt. Han är iallafall inte tillgänglig till den här matchen, säger Norling till Sportbladet.

Sportbladet: Mer exakt hur länge kan han bli borta?

– Vi tar den här matchen först och sen får vi se. Sen är det faktiskt lite luft mellan matcherna. Så vi måste ta den veckan först innan vi kan uttala oss igen.

Extra tungt för AIK är att Nicolas Stefanelli, som ersatte Elyounoussi mot Örebro, drog på sig två gula kort i den matchen och är därmed avstängd mot Blåvitt på söndag.