Foto: Bildbyrån

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS

IFK Göteborg kom tillbaka snabbt efter två raka förluster. Men 1-0-segern mot Dalkurd ger inga höga spelarbetyg. SVENSKA FANS redaktion för IFK Göteborg kommer med låga siffror – men där  likväl en ny affär drar i väg.

IFK Göteborg vinner igen och gjorde det mot en pigg nykomling.
Pressen fanns där efter två raka förluster, en tredje hade kostat det lugn IFK haft i den allsvenska starten.
Nu fick istället Poya Asbaghi vara med om att slå sin gamla klubb. En inte alls given seger – ett Dalkurd som bland annat gjort 3-0 på Östersund den här våren.

IFK-seger alltså och Poya och kompani går med i bakvatten av toppstriden. Det nya Blåvitt som tar sina första steg håller än så länge okej kurs.

Däremot är man ännu en bra bit ifrån att blända omgivningen och som igår så är det egentligen bara ett namn som får ett klart högre betyg när SVENSKA FANS Blåvitt-redaktion sätter betyg på Dalkurdmatchen.

”Dominant i duellspelet. Lika klanderfri och svårforcerad oavsett position”.

Lite tyngre betyg däremot till som exempelvis Sebastian Eriksson som har fortsatt svårt att imponera som försvarare. Inte heller Pontus Dahlberg har riktigt fått det att lossna. Inte något högt betyg för honom heller den här gången.

”Hamnade fel i duellerna flera gånger”

 

Bäst i första halvlek – Mikkel Diskerud:
”Mycket bra under första halvlek, med smarta löpningar och beslut. Fint förarbete till segermålet. Stabil men mer anonym insats efter paus”.

 

LÄS – HÄR ALLA SPELARBETYGEN PÅ IFK GÖTEBORG FRÅN SVENSKA FANS !