• Publicerat 16 april, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Allsvenskans officiella fantasy är igång! I FanTV Allsvenskan Fantasy summeras den första omgången, tips kommer inför omgång två och dessutom gästas programmet av den förre MFF- och Djurgårdsspelaren Matias Concha, fram tills nyligen sportchef i Öster, som oroas över Elfsborgs inledning.
– De äldre rävarna måste kliva fram, säger han i programmet.

I studion pratar Björn Johnson och Christoffer Svanemar bland annat om skadorna som haglar i Allsvenskan – spelarna som är osäkra och du ska se upp med!

Dessutom: Tips på försvarare, mittfältare, anfallare, varningsflagg och kaptensval inför gameweek 2.

En mittfältare som Björn Johnson tipsar upp är Giffarnas Maic Sema, medan Svanemar tycker att IFK Norrköpings Alexander Jakobsen är värd att titta närmare på till sitt lag.

Östers tidigare sportchef Matias Concha ger sin syn Elfsborgs tunga start och generella intryck av Allsvenskan såhär långt.

– Det är oroväckande. Det känns som de är inne i ett generationsskifte där man tagit in Holmén och Ishizaki för att behålla rutinen och stommen i laget. Det är de som måste kliva fram och driva på nu när det går dåligt, säger han.

– Det är en riktigt tung start och inte det man vill ha när man som Elfsborg vill tillhöra toppen. De äldre rävarna måste kliva fram. Jebali är en väldigt duktig spelare men han måste användas så att han kan utnyttja sina kvaliteter.

Registrera ditt lag här och gå med i FanTV-ligan med kod: 2090-995