Greger Andrijevski är fystränare i Malmö FF och själv föredetta elitspelare – bland annat i MFF. Nu berättar favoriten om rutinoperationen som höll på att sluta katastrofalt då han drabbades av ett hjärtstopp.
”Man ska nog inte ta något för givet men än så länge är jag inte redo att ta hissen ned’, skriver han på Instagram.

Malmö FF hade det tungt mot Gif Sundsvall. Ett namn som missade matchen på Norrporten var Greger Andrijevski.
Coach Magnus Pehrsson angav personliga skäl för att fystränaren inte reste med.

Nu visar det sig att att Andrijevski varit illa ute.
Ett hjärtstopp under en operation. Nu berättar han om en allvarlig situation som är svårt att föreställa sig.

LÄS – HÅRT DRABBADE MFF-NAMN – BÅDA I FARA

Det var när MFF-profilen vaknade från narkosen som fick han beskedet. På Instagram berättar han nu omskakad om vad han har varit med om.

”Pratar med sköterskan och jag känner en våg av trötthet komma och jag säger till henne att usch vad jag känner mig trött. Sedan minns jag inget mer, vaknar efter ett tag, hur länge vet jag inte och får då reda på att jag varit nere och hälsat på. Helt enkelt fått hjärtstopp i mer än 15 sekunder och där de haft problem att få igång mig igen.”

”Nu ligger jag på hjärtavdelningen uppkopplad så de har koll på vad som händer”.

Vidare har han redan fått frågor från läkarhåll om han tagit steroider för sin egen träning – Andrijevski förnekar starkt något sådant:

”Svar NJET, jag har fan inte ens en gång testat snus eller cigaretter. För mig är träning det jag tycker är allra roligast…min egen resa helt enkelt, prova sig fram men aldrig en chans att ta ngt som är olagligt.”

Greger Andrijevski var het en period i mitten på 1990-talet när han slog igenom i Landskrona och ansågs som ett av fotbolls-Sveriges mest spännande namn. 1995 skrev han på för MFF, till stor uppmärksamhet, och gjorde tre år där fram till 1997.